Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A Pony Club

 A Pony Club -ot direkt lómániásoknak hozták létre, olyanoknak mint mi :)

A Klubrendszer: Tagsági díj nincsen, a kezdőcsomgodban ( az 1. pony club csomag amit muszáj megrendeli hogy tag legyél és utánna automatikusan az is leszel  ameddig ezt le nem mondod) van egy magazin a Pony Club magazin a klub saját lapja. Ennek a magazinnak az utolsó oldalán van feltüntetve a következő havi csomag és hogy mik lesznek benne, mennyibe kerül. Ha nem tetszik a csomag akkor nem muszáj megrendelni le lehet mondani, a magazinban található kupon határidőn belüli elküldésével, de ezt az interneten egyszerűbb elintézni.

Csomagok: Hát amit följebbe elmondtam , és: egy évben van 4 Extracsomag (azokban vannak a nagyon ajándékok pl. függőágy , dvd ilyesmik) És 8 rendes csomag amikben nincsenek olyan nagyon nagyon nagy ajik :) Deazér azok is jók :) Egy régebbi csomag mint példa:

 

    2010/július

A könyveik álltalában nagyon jók, bár volt már olyan ami nem tetszett annyira  (nem sok) Bár ez relatív inek mien az ízlése... Néhány könyvnek a tartalma:

Eggyik nagykedvenc sori 1. része ( a sorinak már vége)

 

 
Ricki apja szeretné, ha lánya jobban tanulna, de Rickinek nehezére esik, hogy figyeljen az órákon. A mamáját nagyon elfoglalja a munkája, és alig van ideje, hogy leüljön a lányával beszélgetni. A tinédzserek élete olykor nehéz, ám Rickit igazából nem a szülei vagy a jegyei aggasztják, hanem Diablo.

Kiderül, hogy ezt a gyönyörű lovat bántalmazza a tulajdonosa, ezért Ricki úgy dönt, tennie kell valamit. Ám amikor a mamája megtiltja, hogy betegye a lábát az istállóba, Ricki kétségbeesik. Diablo iránti szeretete olyan erős, hogy elhatározza, kezébe veszi az ügyet, és bármi áron megmenti Diablót kegyetlen gazdájától.
 
Majd még teszek fel könyveket :)

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.